Home > Living in Italy, Our house > New contrast

New contrast

The ladder is taller than it looks

The ladder is taller than it looks

Atop a ladder on top of the roof, Giovanni applies white paint onto the off-white so as to create a contrast with the new magnolia.

The round window in the gable end of this so-called dovecot is false, as are the little holes for the doves to go in (not visible in the photo).

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: